SADA JE SVE OTKRIVENO De Minor: Nepoštovanje je da izađem a nisam spreman za Novaka

14:09 | 10-07-2024

Tenis 0

Aleks de Minor je otkrio zašto je otkazao meč protiv Novaka Đokovića na Vimbldonu

Aleks de Minor
AP Photo/Alberto Pezzali

- Očigledno, ne saopštenje koje sam želeo u bilo kom smislu. Razočaran sam, ali morao sam da odustanem zbog povrede kuka. Osetio sam da je nešto kvrcnulo tokom poslednja tri poena mog meča sa Fisom. Juče sam se podvrgao skeneru i potvrđeno je da je povreda u pitanju. Visok rizik je bio od pogoršanja ukoliko bih igrao - počeo je De Minor.

Nastavio je u istom ritmu.

- Jedinstvena povreda, nisam siguran o planu oporavka. Zavisi od bola. Može biti od tri do šest nedelja. Zavisi od toga kako se moje telo oseća.

NIKAD BIZARNIJA POVREDA Novak ide u polufinale, a evo šta se dogodilo (VIDEO)

Da li je razmišljao o injekcijama ili nekom drugom rešenju koje bi umanjilo bolove?

- Nije tajna da je ovo bio najvažniji meč u dosadašnjem delu moje karijere. Znao sam rezultate još juče, ali i dalje sam želeo da se probudim danas i dočekam čudo. Problem sa tim da izađem na teren i igram jeste što bi jedno proklizavanje ili bilo šta moglo da učini da oporavak ne bude tri ili šest nedelja, već četiri meseca. Razočaravajuće je. Nema razloga okolišati. Nisam uspeo da uživam u onome što sam postigao ove nedelje. Odmah sam znao da se nešto loše desilo. Dva dana samo brige i čekanja šta će biti rezultati. Moglo je da bude i gore, to je uteha - nastavlja De Minor.

Nije mogao ni da spava.

- Mučio sam se da zaspim poslednjih par dana. Nadao sam se da ću se probuditi i manje osećati bol. Makar toliko da mogu da izađem na teren. Za mene je nepoštovanje da izađem na teren, a da nisam 100 odsto spreman. Pogotovo protiv nekoga kao što je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading