ZABILI FEDERERU NOŽ U LEĐA Kakav tekst švajcarskog lista o Đokoviću: Novak izmislio operaciju? To je zato što je iz bivše Jugoslavije

14:32 | 10-07-2024

Tenis 0

Zanimljiv stav.

app

Ne sleže se prašina u vezi sa Novakom Đokovićem i njegovim govorom na Vimbldonu. Tako je švajcarski "Noje Cirher cajtung" napisao veliki članak o našem teniseru.

OTKAZAO OVAJ? ODLIČNO! Kari čuo da Novak ide u polufinale, pa napravio šou i nasmejao sve (VIDEO)

Autor Danijel German smatra da Nole igra protiv čitavog sveta i da mu to odgovara:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Đoković protiv celog sveta. To je uloga u koju ga, po mišljenju Srbina, stalno guraju. Ali koju ponekad i sam traži. Neretko se čini da on može iz te borbe da dobije snagu. Vimbldon je do sada sa svojom verziranom publikom bio umeren. Gori su izgredi na Roland Garosu i Otvorenom prvenstvu Amerike, gde gledaoci pokušavaju da utiču na igru i pritom često prelaze granicu korektnog ponašanja. Publika je naročito smetala u finalu grend slema u SAD 2015. ne ostavljajući sumnju da želi da vidi Rožera Federera kao pobednika. Đoković je uprkos tome pobedio u četiri seta i rekao posle toga da je pokušao uzvike "Rodžer, Rodžer!" da pretvori u uzvike "Novak, Novak!"

Bilo je reči i o Novakovom čudesnom oporavku od operacije:

- Odjednom se proširila glasina da nikada nije ni bilo operacije, već da je to manevar Srbina – skretanja pažnje. To je apsurdno. Ali, javnost je ipak poverovala da je Đoković u stanju da izmisli operaciju kako bi stekao prednost. Skoro nijedan drugi teniser nije bio suočen s toliko uzdržanosti i predrasuda kao on. Svejedno na koliko turnira još da pobedi, za neke posmatrače on ostaje pod sumnjom i misterija.

Đoković ima loš tretman jer dolazi sa Balkana:

- Iz Đokovićeve okoline stižu optužbe da njega publika loše tretira, jer potiče iz bivše Jugoslavije. Đoković je sam često ukazivao na svoju priču o tome kako je tokom ratova na Balkanu pokušavao da otpočne karijeru tenisera. Pre šest godina je na videu na Jutjubu pokazao jedan zid u unutrašnjosti Srbije o koji je prvi put udarao tenske loptice. Zid je bio izbušen gelerima granata, to je svedočanstvo teških borbi u njegovoj zemlji. Rane sukoba u regionu još nisu zarasle - piše u članku.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading