BIVŠI TRENER PRUŽIO JAKU PODRŠKU NOVAKU Meč protiv Danca je odigrao najbolje do sada

21:00 | 10-07-2024

Tenis 0

Novak Đoković se plasirao bez borbe u polufinale Vimbldona, jer mu je predao Aleks De Minor i to bez borbe

app

Nole dobro igra na Vimbldonu, ima sjajne šanse da se domogne nove, 25. grend slem titule u Londonu. 

Sada se oglasio i Novakov veliki prijatelj, Nenad Zimonjić, koji je govorio za portal "Ubitennis". 

- Mislim da igra sve bolje, kako turnir odmiče. Poslednji meč (protiv Holgera Runea), odigrao je najbolje do sada. Očekujem da će odigrati još bolje u četvrtfinalnom meču protiv Aleksa de Minora - rekao je Nenad Zimonjić za portal Ubitennis, međutim Australijanac se povukao i predao meč Novaku.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVAK SAZNAO IME RIVALA Evo protiv koga će se Đoković boriti za finale Vimbldona

Potom je upitan da prokomentariše dešavanja na Vimbldonu sa meča Đokovića i Runea.

- Nisam stigao da odgledam ceo meč, ne mogu da komentarišem (Đokovićeve opaske) ​​jer nisam bio tamo. Ali ono što mogu da kažem je, da je publika ovde (na Vimbldonu) veoma obrazovana i da zaista poštuje sve. Ako postoji neko (nepoštovanje Đokovića) možda tu ima par ljudi. Dakle, ne možete ovo reći o gomili. Siguran sam da to nije ništa bitno.

Potom je pričao i o budućnosti srpskog tenisa. 

- Nadam se da dolaze neke nove, zaista dobre generacije. Videćemo šta budućnost donosi. Neće biti lako parirati bilo kojem od ovih rezultata i standarda koje je Đoković postigao. Njegovi rekordi govore sami za sebe. Možda nikada neće biti oboreni, ali mi ćemo se truditi da bude što je moguće bolji.

Sezona u svetskom tenisu vrlo je duga i naporna.

- Naša sezona je verovatno najduža u sportu. Veoma je zahtevna za telo, tu su putovanja, menjanje vremenskih zona, tako da morate biti izuzetno spremni, mentalno čvrsti. Potreban je zaista jak tim imati oko sebe, kao i podršku porodice. Da li će se ovo promeniti, ne znam. Imali smo možda tri nedelje da se odmorimo i pripremimo za sledeću sezonu, što je zaista brutalno. Ali dobra stvar je što je tenis veoma popularan i što ga ljudi prate - poručio je Nenad Zimonjić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading