KIRJOS IMA SAVET ZA PUBLIKU NA VIMBLDONU Ako ne želite da Đoković pobedi, ovo morate da radite

22:20 | 10-07-2024

Tenis 0

Kirjos poslao jasnu poruku za Novakove protivnike

Nik Kirjos i Novak Đoković

Australijski teniser, Nik Kirjos, dao je savet svima onima koji ne žele da Đoković dobije meč, uključujući i publiku na Vimbldonu. 

Tokom londonskog grend slema, Kirjos je dva puta trenirao sa Novakom, a uspeo je Đoković da dovede Australijanca do suza posle situacije sa Ruenom, kada je Nole imao sukob sa navijačima. 

Pred polufinale koje je u petak, poslao je jasnu poruku: 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NAPISAO SAMO JEDNU REČENICU Kirjos se oglasio posle Novakovog prolaska u polufinale bez borbe

- Novak traži više motivacije u tim stvarima. Pokušao sam da uradim ove stvari i ne ide. On će izdvojiti tu jednu osobu da pronađe dodatnu motivaciju. Tog dana je bilo upravo to. Nakon što se desio taj incident, počeo je da igra neki od najboljih tenisa koje smo videli - istakao je Kirjos i dodao:

- Moj savet svima koji će se u budućnosti boriti protiv Novaka u publici, ako ne želite da Novak pobedi, budite što je moguće tiši. 

Đoković je podsećanja radi, prošao bez borbe u polufinale jer mu je Aleks De Minor predao meč. 

- Za njega je najbolja stvar da ima slobodan dan. Na početku šampionata bilo je toliko pitanja, ljudi su govorili da ne može da pobedi. A sada ulazi u polufinale kao verovatno favorit. Mislim da ne treba sumnjati u ovog čoveka. On je drugačija vrsta sportiste. Mislim da smo pre nekog vremena otkrili da on nije čovek i još uvek pokušavamo da shvatimo šta je on - poručio je Kirjos. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading