ŠPANCI ODUŠEVLJENI ĐOKOVIĆEM Ugledna "Marka" mu posvetila tekst, ovakve reči se NE PAMTE

17:50 | 13-07-2024

Tenis 0

Novak nastavlja da oduševljava sve.

Novak

I sa nedavno operisanim kolenom, i sa činjenicom da ima 37 godina, Novak Đoković je uspeo da se plasira lagano u novo finale Vimbldona što je oduševilo sve. Posebno Špance.

Iako će u finalu igrati protiv Karlosa Alkaraza, to nije sprečilo uglednu "Marku" da posveti tekst srpskom teniseru na naslovom "Eterno Đoković" (večni Đoković, prim.aut.).

- Novak Đoković, najbolji igrač u istoriji, obara rekorde kada god se pojavi na teniskom terenu, njegova glad za pobedom nema granicu. To je jedini način da saznamo da se on kvalifikovao za svoje 37. grend slem finale, šesto zaredom na travi Vimbldona - stoji u početku teksta.

Dalje u tekstu se napominje da je prošlo 17 godina od trenutka kada je Novak stigao do prvog grend slem finala 2007. godine kada je poražen od Rodžera Federera. 

Ističu i da Novak ima dva grend slema više od Nadala, četiri od Rodžera, šest finala više od Švajcarca i sedam od Nadala. 

Kroz tekst se pominje da su se mnogi pitali i da li je Novak uopšte imao operaciju, a hvali se velika želja srpskog tenisera da svima dokaže da je zaista najbolji svih vremena...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading