KAKVE REČI HOLIVUDSKE MEGAZVEZDE O ĐOKOVIĆU Novak zna da Englezi hoće da URINIRAJU po njemu

10:03 | 14-07-2024

Tenis 0

Neverovatan govor slavnog Britanca.

app

Ne stišava se bura oko suprotstavljanja Novaka Đokovića engleskoj publici i engleskim medijima. Neki ga kritikuju, neki ga hvale, ali jedno je sigurno - niko nije ostao ravnodušan na njegovo izlaganje.

NA DANAŠNJI DAN Gospođa je podigla jedan prst, Federer je otišao na smetlište istorije, a Novak je napravio čudo (VIDEO)

Jedan od onih koji je stao na stranu srpskog tenisera je holivudska megazvezda, Rasel Brend, poznat uglavnom po hit komedijama i poznatim crtanim filmovima. Ovaj Britanac je u Noletu prepoznao nešto uzvišeno i duhovno i to je odlučio da podeli sa svojih skoro 7.000.000 pratioca na Jutjubu:

app James Manning/PA via AP
 

- Zato što je razvio istrajnost, viziju i povezanost za nešto nebesko, može da shvati kada neko pokušava da se po****ša po njemu, pa kaže: "Hoćete li da me pitate neko drugo pitanje?". Neće da krene da se migolji i istopi misleći na sponzore, kao: "O, ne, trebaju mi pare od Riboka, trebaju mi pare od Slatendžera, moram da učestvujem na ovom turniru..." - rekao je Brend, pa u istom dahu nastavio:

- Pretpostavljam da ima neku ideološku povezanost sa nečim uzvišenim, ne znam mnogo o Novakovom privatnom i religijskom životu, ali očigledno se radi o osobi kojom ne može da se manipuliše. Ovako izgledaju heroji. Kao npr. Džulijan Asanž, Edvard Snouden, koji su spremni da se žrtvuju. Đoković je spreman da žrtvuje sebe kako bi rekao ono što je važno, što je ispravno, a ne da kaže ono što se od njega očekuje kako bi zaradio novac ili da učestvuje na turnirima. On ima principe. On ima nešto što je vredno imati.

Novak Đoković će u nedelju od 15 časova odigrati finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading