NADAL PONIZIO ĐOKOVIĆA Šokantno izlaganje Španca pred finale Vimbldona, ovo se Novaku neće dopasti

14:56 | 14-07-2024

Tenis 0

Ne prestaju potcenjivanja i vređanja.

app

Prognozu pred finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza je izneo i nekadašnji trener Rafaela Nadala i njegov stric, Toni Nadal, koji je kroz redovnu kolumnu za "El Pais" u određenoj meri potcenio srpskog tenisera:

ANKETA Glasajte ko će pobediti u finalu Vimbldona i kojim rezultatom - Đoković ili Alkaraz

- Prošle godine je Novak na Vimbldon došao kao najbolji na svetu, kao branilac titule i osvajač Rolan Garosa i Australijan opena i bez ikakve sumnje je dominirao prošle sezone, uz još plasman u finale Vimbldona gde je bio blagi favorit. Ovoga puta je situacija potpuno drugačija. Balkanac je stigao na Vimbldon posle čudne i neobične sezone za njega, bez titule u poslednjih šest meseci i sa brojnim porazima koja mogu da nam kažu da dolazi kraj njegove dominacije. Nešto što bi bilo normalno ako uzmemo u obzir da ima 37 godina... - piše Toni Nadal, pa dodaje:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Bez obzira na sve, Srbin je još jednom pokazao za šta je sposoban na grend slemovima, već je to pokazao i na Rolan Garosu gde ga je povreda zaustavila u četvrtfinalu, a sada u Londonu pokazuje da je ozbiljno napredovao. Posle nesigurno starta, videli smo u poslednja dva meča da je ostvario lake pobede i približio se onoj svojoj dobroj verziji - dodaje Toni Nadal i napominje da uprkos svemu Alkaraz ima blagu prednost zbog prošlogodišnje pobede i trijumfa na Rolan Garosu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading