NOVAK JE DOŠAO SA ULICE I IGRAO FINALE Amerikanac grmi zbog Đokovića: Niste svesni šta će tek da radi

23:02 | 15-07-2024

Tenis 0

Meč između Đokovića i Alkaraza glavna je tema u teniskim krugovima

epa

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković doživeo je težak poraz u finalu Vimbldona. Karlos Alkaraz mu je prepustio tek deset gemova (6:2, 6:2, 7:6) i to su mnogi iskoristili kao povod da ponovo otpišu našeg asa.

Jedan od retkih koji je stao na Novakovu stranu je američki novinar Met Zemek. On je apostrofirao činjenicu da je Srbin nedavno imao operaciju kolena.

- Mišljenje jednog čoveka. Danas bi mogli da pročamo o "smeni generacija" da je Đoković bio jako zdrav, na vrhuncu snage i da ga je uprkos tome Alkaraz dobio u tri seta. Nole nije bio u idealnom stanju i ako se to stanje popravi moći će da igra ravnopravno sa Alkarazom po mom mišljenju - rekao je Zemek.

Autor knjige "Novak Đoković: Kako učiniti teško lakim", odgovorio je Niku Kirjosu na njegov tvit o tome da dolazi smena generacija prvo sa kratkim "ne", a onda i nešto opširnije:

- Đoković je imao medicinski zahvat, došao je sa ulice i ušao u finale Vimbldona sa 37 godina. Zamisli šta će se desiti kada mu koleno bude bolje i kada bude imao više vremena da se fizički spremi - napisao je Zemek.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading