NOVAK JE POKAZAO PRAVO LICE Britanski mediji ne prestaju da bruje o susretu Đokovića i Kejt Midlton, jedna stvar ih je posebno oduševila

14:00 | 16-07-2024

Tenis 0

Novak Đoković je doživeo ubedljiv poraz od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona sa 3:0 u setovima (6:2, 6:2, 7:6)

Novak Đoković

Uprkos Noletovom ubedljivom porazu, čitava Britanija i dalje bruji o onome što je Novak uradio. 

Naime, ceremoniji dodele trofeja, prisustvovala je i princeza od Velsa, Kejt Midlton, koja je Alkarazu uručila trofej, ali i utešnu nagradu Đokoviću. 

Novak se pre preuzimanja trofeja namenjenog za finalistu, poklonio Kejt i razmenio sa njom par reči, a to nije promaklo ni britanskim medijima koji o tome danima pišu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PLAVA HALJINA BEZ GRUDNJAKA Ana Ivanović zasenila sve stajlingom, Vimbldon će zauvek pamtiti ovakvo izdanje Srpkinje (VIDEO)

Novak i Kejt EPA
 

- Novak Đoković je pokazao svoje pravo lice porukom Kejt Midlton posle poraza na Vimbldonu - naslov je tekstova u britanskom "Mirror-u" i "Express-u". 

Razlog zašto je Đoković oduševio Engleze je upravo poruka koju je Đoković uputio Kejt, koja se bori sa opakom bolešću u poslednje vreme. 

- Bila je prava privilegija biti u njenom prisustvu. Rekao sam joj da je lepo videti je dobrog zdravlja. Deluje da je dobro. To su naravno pozitivne vesti za sve u zemlji, ali i za Vimbldon pošto je njeno visočanstvo ovde sa svojom porodicom. To je neverovatno kao i njihova podrška koju godinama pružaju turniru - rekao je Nole. 

- Znam da su ona i njena sestra dugo igrale tenis. Tako da stvarno poštuju i dive se ovoj igri. Takođe, razumeju tenis što je sjajno. Divno je imati takvu podršku kraljevske porodice - istakao je Đoković čime je oduševio čitavu Britaniju. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading