"TO JE NAJBITNIJE" Nadala podsetili na Đokovića posle velike pobede, ovo je bila njegova reakcija

10:15 | 20-07-2024

Tenis 0

Uspeo je da slavi jedan od najboljih tenisera svih vremena nakon tri sata i 58 minuta igre

epa

 

Španski teniser Rafael Nadal nakon velike drame savladao je Marijana Navonea sa 2:1 u četvrtfinalu ATP turnira u Bostadu, a odmah nakon meča novinar ga je podsetio da je samo protiv Novaka Đokovića pre deceniju i po igrao duže nego sada.

Uspeo je da slavi jedan od najboljih tenisera svih vremena nakon tri sata i 58 minuta igre! Ukoliko gledamo samo mečeve na dva dobijena seta, Nadal je samo protiv Novaka Đokovića u Madridu 2009. odigrao duži i to za svega ti minuta.

Tada je španski as izvojevao pobedu posle taj-brejka, a ovaj put je protiv Navonea imao 5:2 u trećem setu, odnosno dva brejka prednosti, ali je umalo uprskao sve.

Argentinac se vratio na 5:5, ali je Rafa slavio, a odmah nakon susreta mu je spomenut Nole i postavljeno pitanje kako uspeva da održi fokus.

- Ne, nisam bio fokusiran sve vreme, kao što ste videli! Imao sam 5:2, pa sam na momente gubio koncentraciju, ali bio sam u stanju da fizički izdržim do kraja. Videćemo kako ću se osećati sutra, ali živ sam, to je najvažnije (smeh). Videćemo kako ću se probuditi ujutru, a ne mogu dovoljno da zahvalim na podršci ovde u Bostadu - rekao je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading