ALKARAZ SAHRANIO ĐOKOVIĆA Novi sraman tekst Britanaca, Novakovi navijači grme

09:05 | 22-07-2024

Tenis 0

Ponovo su otpisali Srbina

Novak i Karlitos

Prošlo je nedelju dana od finala Vimbldona u kom je Karlos Alkaraz savladao Novaka Đokovića, ali je taj meč i dalje veoma aktuelna tema u teniskim krugovima.

Đoković je odigrao znatno ispod očekivanja i dosta lako izgubio (6:2, 6:2, 7:6), pa je to bio povod da ga mnogi otpišu, a u tome prednjače britanski mediji.

"Karlos Alkaraz je sahranio Novaka Đokovića",  tvrdi britanski Ekspres.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Đoković je na jednoj nozi šepao do finala bez spektakularne igre. Srbin je doživeo udarac od španskog rivala koji je žurio da gleda finale EURA. Pokazalo se da Alkaraz nema pravu pretnju. Kada je Novak osvajao grend slem trofeje imao je Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Ko preti Alkarazu? Đoković će se tokom narednih godina povući, Rafael Nadal i Endi Marej će ove godine okačiti rekete o klin. Janik Siner i Holger Rune ne nagoveštavaju  da će s Alkarazom činiti veliku trojku. Nisi na tom nivou. Alkaraz će godinama imati monopol nad grend slem trofejima - navodi se u tekstu Ekspresa.

Ovakvi i slični tekstovi preplavili su medije i prošle godine kada je Španac takođe u finalu Vimbldona savladao Novaka. Ipak, nije mnogo prošlo, a Srbin im je odgovorio, te pobedio Karlitosa u finalu Sinsinatija i polufinalu Završnog mastersa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading