DA LI JE OVO KRAJ? Nadal slomljen posle eliminacije sa Igara, reči Španca zabrinule navijače

15:23 | 01-08-2024

Tenis 0

Španac tek treba da odluči šta i kako dalje...

Rafael Nadal

Nadal je eliminisan u drugom kolu singla na Olimpijskim igrama, da bi potom ispao i u dubl konkurenciji, u paru sa Karlosom Alkarasom.

- Jedan ciklus je za mene gotov, sada moram da sednem i analiziram kako se osećam i odlučim šta dalje. Idem kući i za nekoliko dana, kada se ohladim, odlučiću šta dalje. Imam potpunu slobodu za tu odluku - rekao je Nadal i dodao: 

- Poslednji meseci su bili emotivni jer sam ponovo igrao tenis, ali i teški, jer sam prošao mnogo komplikovanih trenutaka. Bilo je sjajnih stvari, ali i razočaranja. Sada sve to treba da analiziram i vidim kako se osećam. Ja sam smirena osoba, potrebno mi je više vremena za odluku.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SRAMOTAN POTEZ NADALA ŠOKIRAO I RAZOČARAO SVE Španci ćute, a Novaka su znali odmah da napadnu: Ovo od Rafe niko nije mogao da očekuje (VIDEO) 

Alkaraz i Nadal su ispali u dublu od Amerikanaca Krajičeka i Rama. 

- U singlu nisam imao kvalitet da se borim za medalju a u dublu smo igrali na dobrom nivou ali nije bilo dovoljno. Nismo dobro počeli i nismo to mogli da nadoknadimo. Nema potrebe bilo šta analizirati, jednostavno, nismo bili dovoljno dobri. Jedino što ću sada da analiziram je kojim avionom da se vratim kući - istakao je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading