ĐOKOVIĆ SE BORI PROTIV OVOGA Osvojila Vimbldon, pa psovala i žestoko se bunila: Promeniću posao

22:06 | 05-08-2024

Tenis 0

Teška priča poznate teniserke.

tejlor

Malo poznata teniserka, Tejlor Tauzend, ima ogromne poteškoće kada želi da se takmiči u singl konkurenciji, pošto nije previsoko rangirana. Razlog za ovo je to što je ona dubl igračica, a kada želi sama da se pojavi na nekom turniru, nastane pravi pakao.

ĐOKOVIĆ - OLIMPIJSKI CUNAMI Arapski komentator URLAO kada je Novak osvojio zlato, Srbi se naježili od silnih emocija (VIDEO)

Zbog ovoga se oglasila putem Instagrama i objasnila sa kakvim se problemima suočavaju niže rangirani teniseri i teniserke:

- Promeniću posao. Umorna sam od ovog s***a. Igrala sam juče, doletela sam jutros, budna sam od četiri ujutru, spakovala sam stvari, letela iz Vašingotna do Toronta, otišla sa aerodroma i pravo na mesto odigravanja. Imala sat i po odmora. Svi mečevi traju dva i po sata na mom terenu. Onda sam morala da čekam i da izađem na teren skoro u sedam. Odigrala i pobedila i tek tada sam doslovno stigla u moju sobu. 

Zanimljivo, upravo su ovo stvari protiv kojih se bori Novak Đoković, koji se preko svoje organizacije "PTPA" zalaže za prava niže rangiranih tenisera. Uprkos tome, Srbin nailazi na mržnju od strane mnogih.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading