NJIMA ZLATO NE ZNAČI NIŠTA Noletu spremaju totalni pakao na US Openu

09:00 | 15-08-2024

Tenis 0

Novak Đoković bi mogao da ima ozbiljan problem na US openu...

Novak Đoković

Zlato na Olimpijskim igrama njima ne znači ništa... Ovog ponedeljka je na ATP listi osvanuo kao drugi sa 8.460 bodova. Ipak zbog napora na Olimpijskim igrama, pre toga nastupa na Vimbldonu, a onda i velikog slavlja nije se pojavio na turniru u Sinsinatiju. To znači da će već u ponedeljak izgubiti 1.000 bodova i pasti na 7.460 poena. 

To znači da će US Open dočekati skoro sigurno kao treći, ako ne i kao četvrti teniser sveta! Karlos Alkaraz će prestići Novaka na drugom mestu ako dobije još dva meča u Sinsinatiju. Sledeći rival mu je veteran Gael Monfis, a ako ga pobedi ide na boljeg iz duela Holgera Runea i Nuna Borhesa. Ukoliko dobije ta dva meča prestići će Novaka. Mogućnost da ga prestigne ima i Aleksandar Zverev, ali on bi morao da osvoji Sinsinati da bi to uspeo. A ovo se Novaku uopšte ne isplati!

SVE JE OTKRIVENO Evo koliko se Nova žrtvovao za zlato u Parizu, ko bi još ovo uradio?

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ukoliko bi bio drugi na ATP listi izbegao bi makar Janika Sinera i bio bi razdvojen od njega u žrebu sve do finala. Ovako kao treći može da bude sa prvim i sa drugim na ATP listi u istom delu žreba i moguće je da se i sa Sinerom i Alkarazom sastane čak i pre polufinala. 

Što se tiče samog US Opena tu brani titulu, pa bi posle turnira u Njujorku mogao da ima 5.460 bodova, naravno ako ne osvoji poene u Americi. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading