KIRJOS REČIMA ZATRESAO TENISKU PLANETU: Đoković? To je je**no neverovatno (VIDEO)

20:06 | 16-08-2024

Tenis 0

Australijanac još jednom istakao koliko se divi Đokoviću.

Novak i Nik

Od svih bitaka koje su na teniskim terenima vojevali Novak Đoković i Nik Kirjos, svakako da će finale Vimbldona iz 2022. godine ostati zauvek urezano. Posebno Australijancu.

Vratio se Kirjos još jednom na taj okršaj u Londonu na večeri sa Aleksandrom Bublikom i Patrikom Muratogluom.

- Ubacivao sam prvi servis 75 odsto, i i dalje mi je Novak triput oduzeo servis. Brate, on je igrao... Nisam mogao da serviram bolje od toga - počeo je Nik, a potom pokušao da objasni koliko je teško igrati protiv Đokovića:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- U finalu teško da sam mogao bolje od onoga što sam pružio. Igrao sam dosta dobro. Odigrao sam loš taj-brejk u četvrtom setu, ali... Mislim, izgubio sam servis na 4:4 u trećem setu nakon 40:0. To je**no neverovatno. Ako izgubim servis na travi na 40:0, nešto se pokvari u mojoj glavi. Nije to vezano za tenis, već samo prsnem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UTS Tour (@u.t.s_tour)

Na to se nadovezao Bublik koji se sa Đokovićem sastao u četvrtfinalu Dejvis kupa 2021. godine.

- Problem sa Novakom je taj - igrali smo jedanput, ali sam gledao mnogo njegovih mečeva i svaki put kada je brejk lopta ili nešto slično, on igra neverovatno! Ne možete da napravite as. Zna gde ćete da servirate.

I Kirjos je imao isti utisak.

- Da, to je suludo. 

Upitao je potom Muratoglu Australijanca da li je bio motivisaniji posle finala sa Đokovićem.

- Ne, plakao sam. Motivisan? Ne znam baš, bio sam pred titulom. Ali on je drugačiji. Imao je tada više od 30 finala grend slemova, a to je bilo moje prvo. Bio je iskusniji, ništa ga nije doticalo. On je tako dobar. To mi je teško palo. Mislim da sam igrao protiv Rafe ili nekog u finalu, da bi bilo okej. Mislim - zaključio je Kirjos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading