MOGU DA GA POBEDIM BILO GDE Jednu izjavu Rodžera Federera Novak nikada nije zaboravio, Švajcarac je uništio samog sebe

08:10 | 20-08-2024

Tenis 0

Jednu izjavu Rodžera Federera Novak Đoković nikada nije zaboravio

nole

Te 2011. godine Rodžer je želeo da spusti Novaka Đokovića  koji je igra sjajno i gazio sve pred sobom.

- Nisam morao ništa da dokazujem u Parizu za svoje samopouzdanje. Znam da mogu da pobedim Novaka na bilo kojoj podlozi. Radio sam to u prošlosti. To što je u sjajnoj seriji pobeda ne znači da je nepobediv. Tako sam razmišljao i pre našeg meča u Parizu - rekao je Federer tada.

Bilo je još sličnih izjava.

- Dobro sam igrao na pariskoj šljaci, igrao sam dobro u najvažnijim momentima protiv Novaka. Ovde na Vimbldonu imam još više samopouzdanja, bolji sam igrač nego što sam bio u Parizu, tako da očekujem da mogu ovde da budem još bolji - izjavio je tada Federer aludirajući na to da je izgubio u finalu Rolan Garosa.

Tada su ga pitali i za to ko je još u ulozi favorita na Vimbldonu.

- Đoković je uvek bio odličan, ali nije uradio ništa posebno još uvek. U dobroj je seriji rezultata, ima mnogo šansi za njega da uradi nešto dobro i ovde - zaključio je Federer.

Očigledno je da je ta izjava bila samo motiv više za Srbina u toj sezoni prenosi "Mondo". Posle Australijan opena i Vimbldona osvojio e i Rolan Garos, skor mu je bio 25-1 na grend slemovima. Od Masters turnira podigao je pehare u Indijan Velsu, Majamiju, Madridu, Rimu, Rodžers kupu u Montrealu. 

Federer je napravio baš veliku glupost...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading