SVE JE IZGUBILO SMISAO Dan kad je tenis preminuo

07:22 | 21-08-2024

Tenis 0

Slučaj Janika Siner žestoko je uzdrmao tenis...

Janik Siner

Prema navedenom u izveštaju "Međunarodne agencije integritet tenisa", utvrđeno je da je 10. marta ujutru Sinerov fizioterapeut Đakomo Naldi masirao svog igrača rukom na kojoj je posekao prst. Naldi je navodno posekao prst leve ruke skalpelom 3. marta, potom je stavio zavoj i dva dana kasnije ga je skinuo. Nakon toga mu je Umberto Ferera, Sinerov kondicioni trener, savetovao da koristi medicinski sprej da bi sanirao tu posekotinu, a problem je navodno nastao kada "fizioterapeut nije proverio sadržaj spreja" koji je koristio svakog jutra, od 5. do 13. marta.

U međuvremenu je u toku bio Indijan Vels, od 6. do 17. marta i sve vreme je masirao Janika i bandažirao mu stopala, dok pritom nije nosio rukavice. Siner je s tim u vezi otkrio da ima problem sa kožom na stopalima i da ih često češe, zbog čega se često događa i da nastanu ogrebotine. Naldi je navodno Sineru masirao stopala rukom na koju je naneo sprej i "ne može da se seti" da li je prao ruke nakon što je stavljao sprej i spremao se za masaže.

Da li je moguće da je ovakav izgovor prošao i da Italijan neće biti suspendovan? Svet tenisa je u totalnom šoku zbog svega.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Krenule su velike prozivke na računa samo organizacije i svega:


Takođe, Siner je na žestokom udaru:

Mnogo ljudi iz sveta tenisa je podiglo glas. Nik Kirjos je bio jako glasan, a jedan komentar na društvenim mrežama je ostavio najjači utisak.

- Tenis je danas preminuo - poručio je jedna navijač.

I, zaista, pravila nisu ista za sve i prosto je neverovatno kako se ovo dogodilo...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading