NEKOG DRUGOG BI UNIŠTILI Teniser digao glas: Ko je dozvolio Sineru da igra?!

12:05 | 22-08-2024

Tenis 0

Francuski teniser Loren Lokoli iskreno je govorio o doping aferi Janika Sinera

Janik Siner

Lokoli, trenutno 460. na svetu, na Tviteru je detaljno komentarisao čitavu situaciju.

- Slučaj Siner je pravi problem poštenja našeg sporta. Volim Janika i kao igrača i kao osobu, skroman je i vredan. Međutim, neko poput Imera, koji nikada nije bio dopingovan, dobija dve godine suspenzije, samo zato što se nije pojavio na testovima, a pravila su stroga i oštra. Ali, nikada nije bio dopingovan, a ipak je kažnjen. Zašto niko nije znao za Janika do juče? Zašto, jer postoje razlike - napisao je Lokoli.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Vidim da zbog toga što ste među najboljim na svetu postoji razlika u tretmanu i sve se radilo iza zatvorenih vrata. Da sam ja bio pozitivan na testu, već bih bio u rupi dve sezone i imidž bi mi bio uništen doživotno. Halep, koja je osvojila Grend slem, takođe je bila pozitivna i morala je na sudu da dokazuje svoju nevinost. Ali, to ju je koštalo godinu i po dana karijere, ali pravila su se poštovala. Zašto bi u ovom slučaju bilo drugačije.

Imao je jasnu poruku.

- Janiče, volim te kao igrača i osobu, ali čak i ako je mala doza supstance, ona je zabranjena. Pažnja je trebalo da bude na tome, nije trebalo preko noći da prođe. Nepravedno je prema drugim sportistima koji se pridržavaju pravila i budu razbijeni ako im se dogodi ovakva greška. Tretman nije isti za sve i tenis to još jednom pokazuje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading