ĐOKOVIĆ OPTUŽEN ZA DOPING Ceo svet priča o SKANDALU, Novak sigurno neće reći NI REČ o ovome

12:57 | 23-08-2024

Tenis 0

Jezive optužbe na račun najvećeg tenisera ikada.

Novak Đoković

U jeku doping skandala sa Janikom Sinerom u epicentru, pojedinci pokušavaju da "prebace loptu" na teren Novaka Đokovića i da njega optuže za isto, ako ne i gore.

Šta se krije iza takvih optužbi, još uvek nije poznato, ali jedino može biti namensko skretanje pažnje sa onoga što je Italijan uradio ili prosto mržnja prema Noletu. Ili oba.

ĐOKOVIĆ SE POVREDIO?! Ovaj detalj je zabrinuo Novakove navijače

Kako bilo, jedna poznata navijačka stranica Rafaela Nadala je napravila čitav niz na društvenoj mreži "Iks", sa "dokazima" kako se Đoković dopingovao.

- Dnevni podsetnik da je Novak Đoković najsumnjiviji slučaj dopinga koji je sport video - piše na početku, uz to je priložen snimak sa polufinala Australijan opena 2012. između Mareja i Đokovića: 

- Kamera je uhvatila Novaka Đokovića kako suši lice peškirom, a zapravo je pio svoj magični napitak - napisao je sramni autor, aludirajući da se u tom trenutku dopingovao.

Inače, odavno je već poznato šta je Đoković radio u tom trenutku. Verovali ili ne, jeo je urme, što je bio povod  za mnoge da na njegov račun "bljunu vatru".

Pritom, pretpostavka da se Novak dopingovao ispred kamera, kada ga ceo svet gleda, više je nego smešna, čak imbecilna. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading