ZABORAVIO JE KAKO JE NOVAK PROŠAO Oglasio se Đokovićev najveći kritičar posle skandala koji je uzdrmao teniski svet

09:20 | 25-08-2024

Tenis 0

Svet tenisa uzdrman je noćas zbog svojevrsnog skandala koji je napravio Aleks Mihelsen tokom finala ATP turnira u Vinston-Sejlemu

djole

Američki teniser, naime, revoltiran je snažno udario lopticu posle poena i pogodio nekoga u publici, ali zbog toga nije diskvalifikovan. 

Sudija, Oreli Turt je otišla do navijača, potvrdila da je on dobro i nakon razgovora sa supervizorom nastavila meč kao da se ništa nije desilo. A setimo se kako je u istoj situaciji kod iste sutkinje prošao Novak Đoković na US openu pre samo par godina... 

Svoje mišljenje dao je i poznati novinar i često kritičar Novaka Đokovića, Ben Rotenberg koji se oglasio na društvenoj mreži "X" uz snimak sa pomenutog meča. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

CEO SVET JE VIDEO BRUKU Đokovića su zbog ovoga izbacili sa US opena, a Amerikancu dali samo opomenu (VIDEO)

On je istakao da je ovo velika opasnost i da treba da se napravi primer, a zaboravio je kako je prošao Novak Đoković na svojoj koži. 

- To što igrači udaraju iz nervoze loptice u tribine je ozbiljna opasnost za navijače i treba da se postavi nulta tolerancija na tako nešto. Da li ćete imati sreeće gde će loptica otići nije dovoljno da se izbegne velika kazna ili diskvalifikacija. Primer treba da bude postavljen - napisao je Rotenberg, ali to nije bilo dovoljno, pa se nadovezao: 

- Ono što je ironično kod svega jeste da igrači to rade kada igraju najgore i retko kada su svesni da kada pošalju lopticu na taj način to takođe znači da nemaju ideju gde će ona da završi - zaključio je Rotenberg. 

Na kraju, Mihelsen je izgubio od Sonega sa 0:2 u setovima (0:6, 4:6).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading