NEOTKRIVENA PRIČA Đoković izgubio zlatnu medalju iz Pariza!

22:00 | 26-08-2024

Tenis 0

Kakav peh je zadesio srpskog asa.

Novak Đoković

Celu karijeru je Novak Đoković radio za to da osvoji zlatnu olimpijsku medalju. A kada se to i desilo istu je - izgubio?!

Naime, za sve su "krivi" njegova deca Tara i Stefan koji su, igrajući se, zagubili vredan trofej što je otkrio sam Novak.

- Zaboravio sam gde se nalazi, jer su je deca negde sakrila. I u jednom trenutku sam počeo da paničim, jer sam morao da je ponesem u Ameriku - počeo je Novak za Forbs.

Ipak, sve se završilo na najbolji mogući način pošto je Noletova porodica medalju pronašla, pa mu je poslala po kumu Miljanu Amanoviću koji je sutradan otputovao za SAD.

- Jedne noći je moja ćerka spavala sa medaljom, a druge noći je moj sin spavao sa medaljom. Imaju nekoliko mojih trofeja u svojim sobama. Pokušavam da ih pogledam jednom dnevno, da im se "javim" i da dobijem inspiraciju za dalji rad.

Novak Đoković Alo/ Marko Metlaš
 

Priznao je Đoković da ima ritual koji traje već 15 godina da posle svake velike pobede sačuva majicu, barem jednu patiku i reket. Namera mu je da to sve jednog dana izloži u sopstvenom muzeju.

Pride, Novak neke trofeje najčešće da na čuvanje ocu Srđanu.

- Ima mini-muzej i ponosno pokazuje rezultate sina. Te uspomene imaju sada veliku vrednost, ali imaće još veću.

Za kraj je Đoković još jednom ponovio koliko mu je značila zlatna medalja iz Pariza.

- Kada sam pobedio u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu, pao sam na zemlju, jer sam znao da mi je medalja garantovana. Ali srebrno mi nikad nije bilo krajnji cilj. Išao sam na zlato. Bila je to jedna od mojih najboljih partija ako posmatramo godinama unazad. Sve je tu, prosto, drugačije. Olimpijske igre su najvažniji sportski događaj - zaključio je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading