SLUČAJNOST ILI NE? Veštačka inteligencija krije da je Siner bio dopingovan, evo šta je rekla o Đokovićevom doping skandalu

20:24 | 30-08-2024

Tenis 0

Poprilično bizarna situacija koja izaziva sumnju.

siner

Jedna od glavnih temi za razgovor u svetu tenisa je i dalje doping skandal Janika Sinera, koji je čak dva puta bio pozitivan na nedozvoljene supstance. Da stvar bude kontroverznija, teniser nije dobio suspenziju i normalno se takmiči na turnirima.

Kako bismo došli do nepoznatih detalja u vezi sa čitavim slučajem, kontaktirali smo veštačku inteligenciju, odnosno najpopularniji AI softver "ChatGPT", da nam otkrije da li postoji nešto novo, a da se tiče Italijana i eventualne kazne. 

OTVORIO DUŠU POSLE DOPING SKANDALA Siner nikad iskrenije, odgovorio je i Niku Kirjosu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na naše zaprepašćenje, odgovor koji smo dobili je više nego šokantan - Janik Siner nije nikada bio dopingovan?! Ovakav odgovor je neverovatan ne samo zato što je netačan, već i što je teško poverovati da program ne može da nađe nijednu vest na internetu vezanu za doping skandal Sinera, a ima ih nebrojeno.

chatgpt Printscreen/ChatGPT
 

- Prema mom poslednjem ažuriranju avgusta 2024. godine, nema potvrđenih doping skandala koji uključuju Janika Sinera. Janik Siner, italijanska teniska zvezda je poznata po impresivnim nastupima na terenu, nije izvešteno da je bio uključen u bilo kakvu doping kontroverzu - piše "ChatGPT" na naše pitanje šta misli o doping skandalu Janika Sinera.

Zato se postavlja pitanje, da li se veštačka inteligencija namerno pravi kao da se ništa nije dogodilo i želi da prikrije spomenutu kontroverzu?

S obzirom na to da u svetu tenisa postoje privilegovani i neprivilegovani igrači, zanimalo nas je da nam veštačka inteligencija odgovori na isto pitanje, ali u vezi sa Novakom Đokovićem.

Srećom, dobili smo identičan odgovor kao za Janika Sinera, uz napomenu da je za Noletom zapravo bila u pravu, a za Italijana je debelo pogrešila.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading