NIJE MOGLO LICEMERNIJE Nadal isprozivao Đokovića, a zaboravio šta je on radio 2008. godine

11:35 | 03-09-2024

Tenis 1

Tu smo da ga podsetimo...

novak đoko

Španski teniser Rafael Nadal indirektno je isprozivao Novaka Đokovića i pokušao da umanji uspeh Srbina i osvajanje zlata na Olimpijskim igrama.

Rafa je istakao da ako se dolazi na Olimpijske igre, mora da se bude u Olimpijskom selu, jasno aludirajući na to što Nole nije ove godine bio u Selu već u privatnom smeštaju.

- Život u Olimpijskom selu je u potpunosti drugačiji u odnosu na ono na šta smo navikli. Odmor i mir je nešto bitno i mislim da je taj nivo gori nego bilo koji turnir na kom igramo. Ali, ja ovo kažem iz srca - ako igraš na Olimpijskim igrama onda moraš da budeš u Olimpijskom selu. Ako to ne uradiš, onda su Olimpijske igre iste kao bilo koji drugi turnir, a to je takmičenje koje je jednom u četiri godine. Ako ti je jednom u četiri godine malo nelagodno… Ponavljam, ako želiš da uživaš u tome, onda moraš da budeš u Olimpijskom selu - rekao je Nadal.

Međutim, ono što je zaboravio jeste činjenica da je tokom 2008. godine on sam tražio da bude premešten iz Olimpijskog sela u hotel.

Licemerje ne poznaje granice...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
mmile

03.09.2024 12:51

Dzaba mu sve. Sta je izvlacio gace iz prkna izvlacio..kraj.