VREME NE RADI ZA NOVAKA, ALI ON ŽELI JOŠ JEDAN GREND SLEM Legendarna teniserka govorila o Đokoviću

15:57 | 05-09-2024

Tenis 0

Smatra da će Novak igrati dok ne osvoji 25. grend slem

novak

Čuvena teniserka Martina Navratilova govorila je o Novaku Đokoviću i njegovim šansama da osvoji 25. grend slem titulu.

Đoković ima 24 titule na najvećim turnirima, čime je izjednačen sa Margaret Kort, a Navratilova ističe da Srbin neće imati još mnogo prilika da je prestigne.

- Dobio je što je želeo, zlatnu olimpijsku medalju, ali mislim da i dalje želi u 25. grend slem titulu kako bi imao jednu više od Margaret Kort. Vreme ne radi za njega, i možda je već pomalo i potrošen, jer u poslednjem meču u Njujorku nije ličio na sebe. Sve je tu tome koliko je još ostalo vatre u njemu. Ako ta vatra još gori, nikada neću reći, ne bi trebalo da igraš, jer to neće narušiti njegov legat. On je neverovatno dobar - kaže Navratilova.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ona dodaje i da je tu sada i porodica i da Đoković ima i druge obaveze.

- Sigurna sam da mu supruga govori, 'vreme je da završiš karijeru, koliko ti je toga još potrebno? Možda još samo jednu. S druge strane, ako osvoji Australijan open, on će svakako želeti da igra na Rolan Garosu i Vimbldonu, zar ne? Neće prestati tek tako. To je na njemu. U svakom slučaju, ne možete da ga kritikujete jer ima fantastičnu karijeru. Ja bih se verovatno povukla, ali ako voli da igra, što da ne uradi to - zaključila je Navratilova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading