NOVAKOV PORAZ ZNAČI SAMO JEDNO Vilander objasnio šta se dešava Đokoviću, ima li razloga za brigu?

09:50 | 07-09-2024

Tenis 0

I Novak je samo čovek

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ne blista od početka godine, tačnije jedino je na vrhuncu bio na Olimpijskim igrama u Parizu gde se domogao zlatne medalje.

Nakon toga je doživeo neuspeh na US Openu, gde je u trećem kolu izgubio od Alekseja Popirina.

Nekadašnji teniser, a danas stručni konsultant Mats Vilander, smatra da Đokovićevi porazi ne treba da predstavljaju iznenanđenje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- To je samo podsetilo njega i sve da je on samo ljudsko biće. Imao je samo jedan cilj ove godine, a to je da osvoji zlatno na Olimpijskim igrama. Imao je operaciju na kolenu u najgorem mogućem momentu i ipak je uspeo da uzme zlato pored svega. Poraz na US openu samo pokazuje da je spreman da dočeka kraj sezone i da ćemo ga gledati na Australijan openu - analizirao je Vilander i dodao:

- Situacija je sada takva kakva jeste za njega. Naravno da bi on želeo da osvaja sve Grend slemove, ali to znači da mora više i da odmara, trenira i radi na nekim stvarima, tako da se oseća kao dvadesetsedmogodišnjak u Australiji. Treba već jednom da prestanemo da budemo iznenađeni kada on gubi i da budemo iznenađeni kada i dalje osvaja turnire sa 37 godina - zaključio je Šveđanin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading