FRIC ZAPRETIO SINERU Evo šta je Amerikanac rekao uoči finala US opena

16:21 | 07-09-2024

Tenis 0

Igraće svoje prvo grend slem finale

Fric

Američki teniser Tejlor Fric igraće u finalu US opena protiv Italijana Janika Sinera.

Fric je do svog prvog grend slem finala došao nakon što je pobedio sunarodnika Frensisa Tijafoa sa 3:2 u setovima, dok je Siner bio bolji od Džeka Drejpera sa 3:0.

To će Fricu i Sineru biti treći međusobni duel, a trenutno je izjednačen skor. Ono što je posebno interesantno jeste da su oba meča odigrali u Americi i to na Mastersu u Indijan Velsu. Fric je slavio 2021. godine, dok je Janik bio bolji prošle sezone.

- Oduvek sam igrao dobro protiv Janika. Mislim da je 1-1. Dugo nismo igrali, a poslendji put me je u tri seta dobio u Indijan Velsu. On veoma jako udara lopticu, ali mislim da ja uvek lepo udaram lopticu posle njegovih udaraca. Ne znam šta da vam kažem, uglavnom igram dobro protiv njega - izjavio je Fric.

Iako će Italijan biti favorit u finalu, Fric veruje da može do pobede.

- Iskreno, uvek sam uživao da igram protiv njega. Mislim da će biti mnogo stresnijih situacija nego danas. Danas sam se osećao dobro - rekao je Fric i podvukao:

- Imam osećaj da ću izaći na teren, igrati jako dobro i pobediti. Kada igram dobar tenis, mislim da je to dovoljan nivo da pobedim.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading