BIVIŠI NOVAKOV TRENER NE KRIJE RADOST ZBOG SINERA Tvoja mentalna snaga i hrabrost su temelj uspeha

08:01 | 09-09-2024

Tenis 0

Italijanski teniser Janik Siner kompletirao "dabl" Grend slemova na tvrdoj podlozi u aktuelnoj sezoni i pobedom protiv Tejlora Frica 3-0 (6:3, 6:4, 7:5) u finalu US Opena uspeo da potvrdi epitet najboljeg igrača ove godine

Beker i Đoković

On je nakon doping skandala u koji je bio umešan i oduzimanja osvojenih bodova sa Mastersa u Indijan Velsu iskoristio rana ispadanja Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza i sebe učvrstio na samom vrhu liste.

Finale takmičenja u Njujork u privuklo je veliku pažnju, kao uostalom i čitav US Open koji je premašio i brojku od milion gledalaca uživo tokom samog turnira, a poruke upućene Sineru posle pobede pljušte na sve strane.

ŠOKANTAN PAD NOLETA Jako loše vesti za Đokovića posle završenog US Opena

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Tako se javio i legendarni nemački teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker, koji je nedavno stao na stranu odluke po kojoj Janik nije zaradio suspenziju nakon pomenutog skandala.

On je bio oduševljen performansom prvog igrača planete.

- Napred Janiče! Tvoja mentalna snaga, hrabrost i želja da budete najbolji su temelji uspeha ovde na US Openu. Napisali ste istoriju pobedivši na turniru kao prvi Italijan.

Nakon nekoliko teških meseci kada je sve bilo na kocki, vaša nepokolebljiva vera u istinu napravila je razliku! Inače, imam "slabost" za crvenokose…

Proslavi sa svojim voljenima i uživaj u putovanju - napisao je Beker na svom X profilu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading