OGLASILA SE PORODICA Legendarni italijanski fudbaler u bolnici, poznato u kakvom je stanju

10:16 | 09-09-2024

Tenis 0

Legendarni napadač Italije već neko vreme teško bolestan

Fudbalska lopta

Legendarni napadač talijanske reprezentacije Toto Skilaći završio je u bolnici u Palermu. Informaciju je potvrdila porodica.

- Naš voljeni Toto je u stabilnom stanju i doktori ga nadgledaju dan i noć. Forca, Toto - stoji u saopštenju porodice Skilaći. 

SKANDAL EPSKIH RAZMERA U PRIŠTINI Navijači tzv. Kosova zviždali himni Rumunije, zastave UČK i Albanije u prvom planu, jezive scene (VIDEO)

 

Nekadašnji centarfor italijanske reprezentacije danas ima 59 godina, a već se neko vrijeme bori s teškom bolešću. Ima tumor na crevu, ali ovaj put ima tešku upalu pluća, javljaju italijanski mediji. Najpoznatiji je po sjajnim igrama na Svetskom prvenstvu 1990. godine, kad je bio najbolji strelac turnira sa šest pogodaka. Igrao je za Mesinu, Juventus, Inter i japanski Jubilo Ivata.

U karijeri je dao više od 200 golova, a osvojio je dvaput kup UEFA, jednom s Juventusom i jednom s Interom. Njegova priča još je zanimljivija jer je odrastao u jednom od najgorih kvartova u Palermu, gradu poznatom kao leglo organiziranog kriminala na jugu Italije. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading