ZVEZDIN BRAZILAC OTKRIO ŠTA MU JE REKAO IVANOVIĆ To su moji šutevi, to je moj problem

16:17 | 12-10-2023

Košarka 0

Jago Mateus je izneo očekivanja od meča

KK Crvena zvezda
ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Žalgirisa utakmicu 2. kola Evrolige u petak sa početkom od 19 časova.

KEMBA VOKER U BEOGRADU PROTIV ZVEZDE? Vratio se treninzima, debi u Areni je moguć

Trener Duško Ivanović u Litvaniju nije poveo Branka Lazića koji neće igrati zbog lakše povrede.

Jago dos Santos je za "Telegraf" istakao da se nada debiju u Evroligi, pošto za utakmicu protiv Asvela nije bio u protokolu.

Upitan je i šta očekuje od meča, pošto je "Žalgirio arena" poznata po sjajnom navijanju, a Žalgiris kao domaćin igra sjajno.

- Da, znam, prošle godine sam igrao u Kaunasu u Evrokupu, navijači su fantastični. Evroliga je drugačija, znam da će biti više navijanja, više gledalaca, mečevi su drugačiji i jače su utakmice. Srećan sam zbog tog momenta. Biće teška utakmica, oni igraju zajedno dve godine, ali mi smo sve bolji nakon poslednjih mečeva - istakao je Brazilac.

U utakmici protiv Cedevite, Jago je proveo najviše na terenu, čak 23 minuta, postigavši osam poena uz pet asistencija,

- Da, da, jeste. Za mene je u redu, jer moja igra i moja glava se nisu promenili. Ovo je moja igra. Treniram za to, za šut za tri poena, da budem agresivan ka košu i u odbrani, spreman sam za svaku narednu utakmicu. Ako u ovom meču budem imao otvorene šuteve i prostora, ponovo ću da šutiram, jer je trener pričao sa mnom i sa igračima, rekao mi je "nastavi da šutiraš, to su tvoji šutevi, to nije problem".

Za kraj je Jago istakao da ima veliki broj navijača iz Brazila i to mu daje veliko samopouzdanje.

- Za mene je ludo, jer mi se život promenio, navijači u Brazilu su najveći fanovi, gledaju me svaki put, srećni su zbog mene, jer ovde je veliki tim i velika sezona u Evroligi. Svakog dana mi šalju poruke, "kada igraš, kada igraš", za mene je to motivacija, igram za sebe, navijače, za porodicu i volim košarku. Kada me moji ljudi gledaju, imam više samopouzdanja i želim više da igram i za mene je to veoma dobro - rekao je Jago dos Santos za Telegraf.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading