KEMBA VOKER U BEOGRADU PROTIV ZVEZDE? Vratio se treninzima, debi u Areni je moguć

14:36 | 12-10-2023

Košarka 0

I dalje se čeka na debi najveće zvezde koja je stigla u Evroligu ove sezone

Kemba Voker
EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Kao bomba odjeknulo je širom sveta da će NBA zvezda Kemba Voker pojačati Monako, što se na sreću svih ljubiteklja košarke u Evropi i dogodilo. Međutim, Voker još uvek nije debitovao za francuskog evroligaša zbog povrede, pa se svi pitaju koliko će još čekati da vide ovakvu NBA zvezdu na evropskim parketima.

Deluje da bi mogao da kroči baš na parket Štark Arene iduće sedmice kada Crvena zvezda dočekuje Monako (sreda, 20 časova), pošto je i zvanično odradio prvi trening sa ekipom i veratio se u stroj.

Vrlo je moguće da se Kemba Voker nađe u timu Saše Obradovića za duel sa crveno-belima, budući da nas on očekuje tek za nedelju dana, ili ako ništa drugo, da doputuje sa ekipom u Beograd.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Poznato je da su novi plejmejker Crvene zvezde Šabaz Nejpir i Kemba Voker veliki prijatelji, bivši saigrači sa univerziteta "UConn", a obojica su to isticali onda kada je Voker prelazio u Evropu ovog leta.

Sigurno da bi za beogradsku publiku velika stvar bila mogućnost da vidi dva stara prijatelja ovakve klase zajedno na parketu Štark Arene.

Za više sportskih infoprmacij, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading