"MI ZNAMO NJIH, ONI ZNAJU NAS" Sferopulos najavio veliko finale ABA lige protiv Partizana

16:10 | 11-05-2024

Košarka 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je danas da će atmosfera tokom finalne serije ABA lige protiv Partizana biti sjajna i pozvao navijače da svima pokažu sportsku kulturu.

Janis Sferopulos
Alo/ Marko Metlaš

Crvena zvezda u ponedeljak od 20 i 30 dočekuje Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić" u prvom meču finalne serije koja se igra do tri pobede.

"Cele sezone treniramo i naporno radimo kako bismo došli do finala. Imamo prednost domaćeg terena i želimo da maksimalno fokusirano uđemo u utakmicu i igramo našu igru", rekao je Sferopulos za klupski sajt.

Grčki stručnjak odlično poznaje Partizan protiv koga ove sezone kao trener ima tri vezane pobede u svim takmičenjima, posle dva startna poraza.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEZDA ODLUČILA Na Partizan u finalu u Pioniru!

Janis Sferopulos Alo/ Marko Metlaš
 

"Znamo šta je potrebni da radimo, igramo protiv velikog rivala. Mi znamo njih, oni znaju nas i daćemo najbolje da pobedimo u prvoj utakmici. Fokus je na prvom meču, ne celoj seriji", dodao je Sferopulos.

Posebno se Sferopulos osvrnuo na navijače Zvezde.

"Želim da pozovem navijače da dođu i podrže nas. Znamo da će atmosfera biti sjajna. Želim da svima pokažemo našu sportsku kulturu", zaključio je Sferopulos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading