TALENTOVANI RUS OTKRIO NAJVEĆU ŽELJU "San mi je da zaigram u crno-belom dresu"
Želim da budem u Evropi, ali je moj san da igram u Partizanu, rekao je Karkanakišvili
Želim da budem u Evropi, ali je moj san da igram u Partizanu, rekao je Karkanakišvili
Direktor Evrolige Paulijus Motiejunas u ponedeljak će gledati okršaj 23. kola ABA lige između Dubaija i Partizana
Panter je odigrao sjajan meč
Košarkaši Barselone pobedili su Partizan u meču 29. kola Evrolige sa 87:80.
Košarkaši Partizan u Evroligi igraju protiv ekipe Barselone (20.45)
Postaje fraza govoriti o bitnosti utakmica u Evroligi, svaka je važna u datom momentu, ali će košarkaši Partizana u petak zaista odigrati duel koji može značiti kao dva
Košarkaški klub Bajern saopštio je da ulaznice za meč protiv Partizana koji je na programu 27. marta nisu puštene u prodaju, kao i da nije sigurno da li će uopšte i biti
Bivši kapiten Partizana, Kevin Panter mogao bi da bude spreman za utakmicu Barselone i crno-belih
Kapiten reprezentacije dao zanimljive odgovore.
Crno-beli svesni važnosti meča narednog kola Evrolige.
KK Partizan doneo je važnu odluku za budućnost kluba
Košarkaši Partizana pobedili su u Areni FMP sa 90:65 u 22. kolu AdmiralBet ABA lige
Karlik Džons, košarkaš Partizana, otkrio je da je vrlo lako mogao da završi u jednom drugom evroligaškom timu
Sigurno da sve u Srbiji zanima šta računar misli o Crvenoj zvezdi i Partizanu i gde ih vidi u završnici elitnog košarkaškog takmičenja.
Oba tima se nalaze u dobroj poziciji.
Prema prognozi agencije „Figurei8ht“, koja se bavi naprednom košarkaškom statistikom, Partizan ima veće šanse od Crvene zvezde da završi u plej-ofu Evrolige