ALO! TIKET DANA Derbi prvog kola na EP i "dželati" Srbije u međusobnom okršaju

12:30 | 15-06-2024

EP2024 0

Evo šta je sve u ponudi.

app
AP Photo/Peter Dejong

U subotu se nastavlja Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a ovoga puta ćemo biti u prilici da gledamo tri utakmice u periodu od 15 do oko 23 časa.

ALO! TIKET EVROPSKO PRVENSTVO Domaćin otvara šampionat sa Škotima: "Panceri" utišavaju škotske gajde u Minhenu na startu EP-a

Prvo će na teren Mađarska i Švajcarska, reprezentacije koje su u bliskoj prošlosti savladale reprezentaciju Srbije. Potom, od 18 sati, igraće se derbi prvog kola između Španije i Hrvatske, dok će u poslednjem terminu snage odmeriti Italija i Albanija.

Ukoliko ste raspoloženi da okušate sreću, kladionica "SoccerBet"  nudi najbolje kvote za spomenute mečeve, a mi vam donosimo predloge šta da odigrate i kakav tiket da sastavite.

Mađarska - Švajcarska (15.00)

Oba tima neguju napadački stil fudbala, a približna su kvalitetom, pa ne bi bilo čudno da postignu bar po jedan gol.

Igra: GG. Kvota: 2.10.

Španija - Hrvatska (18.00)

Dve veoma kvalitetne selekcije su spremne da prirede spektakl ljubiteljima fudbala, pa zbog toga očekujemo da ćemo biti svedoci bar tri gola.

Igra: 3+. Kvota: 2.10.

Italija - Albanija (21.00)

Izraziti favorit u ovom meču je Italija. Uzimajući u obzir tu činjenicu, očekuje se da pobedi Albaniju, a uz dodatak, kako bi se pojačala kvota, prognoziramo da će biti od nula do tri gola.

Igra: 1&0-3. Kvota: 1.90.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading