POSLEDNJI RAPORT ENGLEZA PRED MEČ SA "ORLOVIMA" Sautgejt: Ne bi me iznenadilo kada bi Srbija to uradila

20:45 | 15-06-2024

EP2024 0

Engleska je veliki favorit, ali...

app
AP PhotoScott Heppell

Srbija i Engleska će se sastatu u nedelju od 21.00 u Gelzenkirhenu na "AufŠalke" areni.

Geret Sautgejt je na konferenciji za medije pre utakmice istakao da ga Srbija ne bi iznenadila ukoliko bi napala i da zna da se neće braniti.

- Ne bi me iznenadilo kada bi Srbija napadala. Mogu brzo da igraju, da prenose loptu, ali i to mogu da rade sa puno strpljenja. Ali, ni ne očekujem da će se braniti. Njihov selektor ne voli tako da igra - rekao je Sautgejt.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

A da li očekuje Srbiju sa jednim ili dva napadača?

- Teško je biti sto odsto siguran. Dragan ima različite opcije, znamo da mogu da igraju u više sistema i da napadači mogu da prouzrokuju probleme. Znamo da imaju kvalitete i moramo da se suočimo sa njima, ali svaka ekipa ima svoje slabosti i naša uloga će biti da to iskoristimo - poručio je selektor Engleske.

Meč između Srbije i Engleske ocenjen je kao visokog rizika.

- Očekujem da će svi uživati u fudbalu. Imao sam sreće što sam učestvovao u puno takmičenja i to su ogromna slavlja. Mesta gde se ljudi susreću sa drugima iz različitih krajeva sveta. I nadam se da će cela Evropa doći ovde, da će slaviti, uživati i podržavati svoje reprezentacije. Ali, u isto vreme će želeti da upoznaju druge ljude.

O Tadiću i Mitroviću.

- Tadića jako dobro znam, pratio sam ga dugo. Mitrović dobro radi svoj posao, izvanredan je strelac, ali oni nisu jedini igrači u ekipi Srbije. Moramo da se susretnemo sa mnogim situacijama u timu Srbije - zaključio je Sautgejt.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Kejn
EP2024

MUKE ENGLEZA Kejn: Nismo još na maksimumu

23:23

20 jun, 2024

EP2024

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn izjavio je večeras da njegov tim još nije na maksimumu i dodao da je očekivao teške utakmice na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Komentari(0)

Loading