VREĐAO PIKSIJA, A SADA POMINJE "OLUJU" Sraman komentar bivšeg hrvatskog fudbalera obilazi region

08:18 | 16-06-2024

EP2024 0

Strašno šta priča ovaj čovek.

ytt
Printscreen/Youtube

Gostujući na televiziji "HRT" kako bi komentarisao utakmicu reprezentacije Hrvatske na Evropskom prvenstvu protiv Španije, nekadašnji fudbaler Joško Jeličić nije mogao da ne spomene akciju "Oluja".

Njegov skandalozni komentar obilazi region, pošto je neverovatno da takve stvari bez razloga spominje u sportskoj emisiji:

- S obzirom na naš mentalitet, biće onih koji će naoštriti tastature. Imaju demografski podaci lako proverljivi. Najviše beba u Hrvatskoj rođeno je nakon Oluje 1995. godine i nakon Svetskog prvenstva 2018. Ovi što su naoštrili tastature, momci, bez medalje, teško - poručio je bivši fudbaler.

"VATRENIMA" BRIDE OBRAZI Ovako su hrvatski mediji pisali o debaklu svoje reprezentacije

Isti čovek je nedavno šokirao tako što je dao skandaloznu izjavu na račun Dragana Stojkovića, selektora reprezentacije Srbije:

- Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - rekao je skandalozni Joško Jeličić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading