DA SAM IGRAO... Tadić strancima rešio da otkrije sve o Piksijevoj odluci

08:53 | 17-06-2024

EP2024 0

Dušan Tadić je pričao sa bivšim trenerom Erikom Ten Hagom i sve mu je otkrio

Dušan Tadić
Tanjug/Ap

Nije počeo meč protiv Engleza i bio je iskren.

- Pozdrav Eriče, nadam se da je sve u redu, prijatelju. Bio je deo taktike našeg tima da ne počnem utakmicu. Naravno, ja inače uvek igram. Selektor mi je objasnio da prvo želi da se odbranimo, a da ću zatim ući u igru kako bih probao da promenim utakmicu. Verovao je da ćemo sačuvati 0:0 dok ja ne uđem u igru. Mislim da je selektor već razmišljao o utakmici protiv Slovenije, odnosno da ako pobedimo taj meč prolazimo grupnu fazu. Ja mislim da je bila sjajna prilika da pobedimo Englesku jer i pored toga što imaju sjajna imena u timu oni su nam dali previše prostora - počeo je priču za holandski medij Dušan Tadić.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mogli smo da ih 'povredimo'. Da sam bio na terenu, mi bismo im stvorili više problema. Tako je kako je, moramo da poštujemo odluke. Idemo dalje - dodao je Tadić i zatim se osvrnuo na period u kojem je kao igrač Ajaksa sarađivao sa Erikom ten Hagom.

Srpski fudbaler istakao je da je menadžer Mančester junajteda najbolji trener sa kojim je radio u karijeri. Nakon što se holandski trener obratio Tadiću u superlativima, kapiten reprezentacije Srbije još jednom se vratio na meč.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading