DA LI OVO TREBA DA BRINE? Dušan Tadić se nije pojavio na treningu Srbije

18:20 | 17-06-2024

EP2024 0

Kapiten "orlova" ušao je u igru sredinom drugog poluvremena meča sa Engleskom, a u izjavi posle meča bio je nezadovoljan minutažom.

Dušan Tadić
Tanjug/Ap

 

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić nije bio na treningu na kom su bili igrači koji nisu počeli meč protiv Engleske već su bila na klupi.

Kapiten "orlova" ušao je u igru sredinom drugog poluvremena meča sa Engleskom, a u izjavi posle meča bio je nezadovoljan minutažom.

- Teško sam podneo odluku da ne igram od početka. Smatram da sam najbolji igrač ovog tima, lider, bez lažne skromnosti. Ali ako je selektor odlučih da igram 30 minuta ja to poštujem - rekao je Tadić za RTS posle meča.

To je bio povod za prvo pitanje koje je postavljeno našem selektoru Draganu Stojkoviću na konfernciji za medije:

- U, to nije dobro ako je to rekao, to je bila moja odluka iz taktičkih razloga, želeo sam ga sa svežim nogama u drugih 45 minuta, radi se o taktici, ništa drugo - rekao je Piksi, da bi u nastavku smirivao strasti i rekao da nema nikakve bure i tenzije:

- Kakva bre bura, dajte bre ljudi. Taman posla. Neće biti bure oko kapitena. Moja odluka, moje viđenje situacije. Nema nikakve polemike oko toga. Ja donosim odluke, ja sam taj koji je na tom mestu. Nema tu prostora za polemisanje - zaključio je selektor Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading