ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK SA UTAKMICE SRBIJE I ENGLESKE Ovaj detalj niko nije video u prenosu, svi se pitaju samo jedno - šta je ovo uradio engleski fudbaler?! (VIDEO)

22:00 | 17-06-2024

EP2024 0

Fudbaleri Srbije izgubili su od Engleske na Evropskom prvenstvu u Grupi C u Gelzenkirhenu sa 1:0

Kiran Tripije
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Borili su se "orlovi", pokušavali na sve načine da ugroze favorizovane Engleze, bili u nekoliko navrata i opasniji rival na terenu, ali, daj pogodak je izostao. 

Srbiju očekuju mečevi sa Slovenijom (20. jun od 15.00) i Danskom (25. jun od 21.00). 

Ali, jedan detalj je svima promakao na utakmici, a nije se video u tv prenosu. 

Engleski reprezentativac Kiran Tripije "uhvaćen" je kamerom kako na utakmici protiv Srbije radi nešto što jako podseća na ubrizgavanje injekcije u nogu. 

ČEKA SE DONOŠENJE KONAČNE ODLUKE UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije

Takođe, poznati sportski portali poput "For-for-tu "(442) objavili su članak o "sumnjivom" potezu zvezde Njukasla za vreme utakmice. 

 Jedan korisnik društvene mreže Tviter iz Škotske, Nil Mekfarlan, objavio je video-snimak na kojem se vidi Tripije kako isteže nogu na reklami kraj terena, a onda mu je jedan član engleske delegacije donosi jedan predmet.

- Ovo nije Tripije kako sebi na kvarno daje injekciju, ne? - objavio je korisnik Tvitera, a mnogi su mu pisali da nije u pravu, da je engleski fudbaler samo dobijao energetsko piće, čokoladicu, nešto što je uobičajeno.

Ali, postavlja se pitanje da li je i zaista tako, procenite sami... 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading