VAR ne može da poništi golove na EP u Nemačkoj!

11:15 | 19-06-2024

EP2024 0

U prvom kolu Evropskog prvenstva u Nemačkoj odigrano je dvanaest utakmica i poništeno čak šest golova – ali ne brinite, to se u MaxBetu ne važi

EURO 2024
Promo

S prvim zviždukom na ovom fudbalskom prvenstvu – kod nas je starovala specijalna ponuda – za naše igrače nema poništenih golova – za nas VAR ne važi! 

U MaxBetu se računaju i golovi koji su poništeni VAR odlukom. Svaki postignuti gol, bez obzira na to šta kaže VAR – ostaje važeći u MaxBetu. Šta to u praksi za tebe znači? 

Ako si se na primer kladio na 3 ili više golova na nekoj fudbalskoj utakmici koja se igra na Evropskom prvenstvu u fudbalu, i upravo je postignut taj treći gol od kojeg ti ceo tiket zavisi, a onda VAR umeša svoje tehnološke prste i pomuti ti računicu – ne brini. Kod nas nema poništenih golova! U MaxBetu tvoj tiket i dalje ostaje dobitan, jer računamo i golove koji su poništeni zbog VAR odluke i kvota za tu opkladu biće 1, dok ostale kvote ostaju nepromenjene. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Uživaj u utakmicama i ne brini zbog VAR-a jer u MaxBetu nema poništenih golova!

Detalje i uslove promocije pogledajte na: https://promo.maxbet.rs/kladionica/var-ne-vazi/?utm_campaign=EURO_VAR_PR_ALO&utm_medium=pr_text_alo&utm_source=pr&utm_content=VAR

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading