TOTALNA DRAMA HRVATA Pravili skandale sa Albancima, sad kukaju: Loše, loše, loše...

07:36 | 20-06-2024

EP2024 0

Drama u redovima Hrvatske...

EP 2024
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Posle remija sa Albanijom nekadašnji hrvatski reprezentativac Robert Špehar u razgovoru za "Jutarnji list" bio je više nego utučen.

- Loše, loše, loše... to je moj utisak o igri reprezentacije nakon dve odigrane utakmice na Euru. Protiv Španaca jedva da smo nešto malo odigrali u drugom poluvremenu. U prvom protiv Albanije nas nije bilo, Livaković nas spasavao. Da on nije bio na visini zadatka, ko zna kako bi se to završilo. Možda bismo doživeli debakl - kaže nekadašni hrvatski fudbaler.

Nastavio je u istom ritmu.

- Iskreno, Albanci su nam očitali lekciju kako se gine za reprezentaciju. Očigledno je da na ovom Euru nismo pravi, kao što smo to nekada bili.

Dotakao se i igre kapitena Luke Modrića.

- Nije kao što je nekad bio, čini se da i on ima neke tegove na nogama, kao što je slučaj sa većinom naših igrača. Ne znam šta se dogodilo sa reprezentacijom koja je sastavljena od velikih igrača. Lično priželjkujem da mogu nešto dobro da naprave u trećoj utakmici, najviše zbog Luke Modrića, jer ne bih voleo da na takav način zaključi genijalnu karijeru. On zaslužuje više, zaslužuju i njegovi saigrači i navijači - zaključio je Špehar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading