ALO! TIKET DANA Uzdamo se u "orlove", a tu su još i dve veoma jake utakmice

09:28 | 20-06-2024

EP2024 0

Evo šta je sve u ponudi.

epa
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

U četvrtak su na programu nove tri utakmice na Evropskom prvenstvu. I to kakve - sve derbi do derbija. Možda i najatraktivniji dan u dosadašnjem toku takmičenja.

ALO! TIKET DANA Favoriti koji često uprskaju stvar, neće biti lako pogoditi, ali daćemo sve od sebe

Od 15 časova na teren izlaze naši. Srbija protiv Slovenije, verovatno za plasman u osminu finala. U sledećem terminu od 18 sati igraju Danska i Engleska, dok će tri sata kasnije snage odmeriti Španija i Italija.

Ukoliko ste raspoloženi da okušate sreću i pokažete znanje, kladionica "SoccerBet" nudi najbolje kvote za spomenute mečeve, a mi vam donosimo predloge šta da odigrate i kakav tiket da sastavite.

SLOVENIJA - SRBIJA (15.00)

Gledajući kvotu kladionice "SoccerBet", Srbija nosi epitet favorita na ovoj utakmici. Mi verujemo u naše igrače, pa ćemo predložiti da se odigra čista "dvojka".

Igra: 2. Kvota: 1.82.

DANSKA - ENGLESKA (18.00)

Engleska nije impresionirala protiv Srbije u prvom meču, ali nije ni Danska protiv Slovenije. "Gordi albion" je favorit, ali nije isključeno da čvrsti Skandinavci prirede iznenađenje.

Igra: 2&0-3. Kvota: 2.20.

ŠPANIJA - ITALIJA (21.00)

Bez ikakve sumnje, derbi drugog kola. Oba tima imaju idealnu šansu da se domognu osmine finala, pošto su Hrvatska i Albanija do sada beležili loše rezultate. Borba će biti žestoka, ali prednost dajemo Španiji ovoga puta.

Igra: 1. Kvota: 2.25.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading