POTREBNA JE SVEŽA KRV Čuveni fudbaler jasno stavio do znanja: Ne smemo se uzdati u sreću, moramo delovati organizovanije protiv Danaca

13:15 | 21-06-2024

EP2024 0

Nekadašnji fudbaler i reprezentativac Boško Đurovski ocenio je danas da način na koji je fudbalska reprezentacija Srbije došla do nerešenog rezultata u utakmici protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nije obećavajući pred poslednju utakmicu i da je potrebna bolja organizacija u utakmici protiv Danske

Fudbaleri Srbije
AP Photo/Matthias Schrader

- I da smo izgubili utakmicu (protiv Slovenije), pobedom protiv Danaca zauzeli bismo treće mesto i išli bismo u osminu finala, ali način na koji smo došli do nerešenog rezultata nije obećavajući pred poslednju utakmicu - rekao je Đurovski za Tanjug.

On je istakao da reprezentacija Srbija ne sme da se uzda u trenutak sreće već da treba da bude organizovanija u utakmici protiv Danske. 

LUKA ZALUDEO INSTAGRAM Zbog gola u poslednjim sekundama za Srbiju, Joviću pljušte čestitke sa svih strana, poznate face se javljaju

Boško Đurovski Marko Metlaš
 

- Delovali smo stihijski, čini mi se da nemamo plan kako ulazimo u igru, ko gde stoji, organizacija napada, defanzivna organizacija tima, sve je to nekako stihijski. Ostavljeno je na samim igračima da to urade - izjavio je Đurovski.

Đurovski kaže da će biti veoma teško da srpska reprezentacija pobedi Dance jer se radi o jednoj ozbiljnoj reprezentaciji koja je, smatra on, mogla da pobedi Engleze zato što su 70 minuta igrali u jako dobrom ritmu.

On smatra da je srpskoj reprezentaciji potrebna "sveža krv", odnosno da selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi u poslednjoj utakmici možda da šansu mlađim igračima kako bi se probudili i prošli u naredni krug na Evropskom prvenstvu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading