ZNATE LI KO JE OD SRBA POSLEDNJI DAO GOL DANCIMA? Bio je precizan, ali nije bilo dovoljno

11:25 | 23-06-2024

EP2024 0

Optimista je pred sledeći duel.

alo
Marko Metlaš/Alo!

Poslednji put kada je Srbija dala gol Danskoj je bilo 2014. godine, kada je Zoran Tošić posle sjajne akcije "orlova" savladao Kaspera Šmajhela.

STOJKOVIĆ PRELOMIO Piksi otkazao trening pred Dansku

Popularni Bambi se za "Sportski Žurnal" prisetio te situacije, pa onda ukratko analizirao predstojećeg protivnika naše selekcije na Evropskom prvenstvu:

- Dobro smo započeli utakmicu, Tadić pokrenuo akciju, Đuričić prošao i zavrnuo u sredinu s leve strane, Danko Lazović preskočio loptu, ja pogodio levom iz prve pored Šmajhela, s visine penala. Bilo je to mesec dana posle čuvene utakmice, takođe na Partizanovom stadionu, protiv Albanije. Ne pamtimo po lepom te kvalifikacije: oduzimanje bodova, kazne, bez publike…

Evo šta je rekao o današnjoj Danskoj:

- Danska je uvek mali stepenik ispod najjačih evropskih reprezentacija. Eto, sad su se nosili sa Englezima, prethodno egal sa Francuzima. Poseduju iskustvo, igrače iz Premijer lige... Da li su tad bili jači - ne mogu da procenim, to su nijanse. S druge strane, mi jesmo.

Kako je rekao, veruje da će Mitrović i Vlahović proraditi protiv Danske:

- Uveren sam da će se to dogoditi! Fantastični su, Vlahović puno radi za ekipu, trči, vraća se o udbranu. Mitar se bori, skače, udara, imao je šanse protiv Slovenije, na žalost - nije ušla. I igra nam se puno svela na Mitra, mnogo se očekuje od njega, fudbal je dostupan svima, svi analiziraju. Znaju da idemo na njega, lopta na bok, centaršut, pa ga svi čuvaju, čak i trojica! Nije lako. Optimista sam, puna podrška.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading