OČITAO LEKCIJU RADETU BOGDANOVIĆU Dejan Nedić vikao u studiju, ušao u žustru raspravu sa fudbalskim analitičarem (VIDEO)

17:22 | 27-06-2024

EP2024 1

Rade se ovoga puta našao u podređenom položaju

rts
RTS/SCREENSHOT

Završena je grupna faza Evropskog prvenstva i od subote kreću utakmice osmine finala. Prilično burno je bilo na meču u kom je Turska savladala Češku sa 2:1, pošto je sudija Ištvan Kovač pokazao čak 18 kartona.

Najsporniji momenat dogodio se u 20. minutu kada je Antonin Barak u pokušaju da dođe do lopte zakasnio, nagazio na nogu rivala i dobio drugi žuti karton. Morao je da napusti teren, tako da su Česi ostali sa igračem manje. To je dovelo do žustre rasprave u studiju RTS-a između sudijskog analitičara Dejana Nedića i bivšeg fudbalera i stručnog konsultanta Radeta Bogdanovića.

Nekadašnji arbitar iznervirao se zbog komentara Bogdanovića koji je smatrao da je Rumun prestrogo pokazao crveni karton češkom fudbaleru.

- Kolega Bogdanoviću, vi ste igrač, niste sudija. Kada završite školu suđenja, onda možemo da pričamo. Ovde je međunarodni tim. Zato sam u uvodu emisije istakao imena mojih kolega. Znao sam šta me čeka ovde - počeo je Nedić povišenim tonom.

Nastavio je u istom dahu.

- Striktno branim ovo, niste u pravu, drugi žuti 100 odsto, crveni karton. To je stav sudijskog tima .Poštujem vas, svi znate pravila igre, ali ovo je čisto kao suza. Branimo Kovača, to je moj zadatak - zaključio je Nedić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(1)

Loading
Rile

27.06.2024 19:16

Svi znamo ko je Nedić. Takođe znamo da nije uvek ovako žustar kada se komentarišu suđenja Zvezde. Režimski čovek. Nije u pravu ali i dalje ističe da je završio sudijsku školu. Kako je komentarisao domaće orvenstvi treba da je sramota škole koja mu je dala diplomu sfudbalskog sudije.