DOLAZI NOVI SELEKTOR SRBIJE? U Beogradu će ga dočekati legenda Crvene zvezde

16:05 | 30-06-2024

EP2024 0

Piksiju su očito dani odbrojani, ko će ga naslediti?

epa
EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi neuspeh, pošto na Evropskom prvenstvu nije uspela da prođe grupu. Dva boda bila su dovoljna samo za četvrto mesto iza Engleske, Danske i Slovenije. 

Odmah nakon meča sa Danskom krenule su priče da će Dragan Stojković Piksi dobiti otkaz. Još se ne zna ko bi mogao da ga nasledi na klupi "orlova", a jedan od onih koji se nudi je proslavljeni fudbaler i bivši selektor Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević.

Baždarević je nedavno o toj temi govorio u emisiji “Sportlight EURO specijal”.

- Itekako! Rekao sam, volio bih da imam takve igrače. Biti selektor takve reprezentacije bila bi sigurno velika čast. Ja sam tri godine bio selektor u mojoj zemlji i bio sam sretan. Stvorio bih ozbiljnu priču i projekat koji bih, ako bi do toga došlo, ali o tom potom… Ima tu još ozbiljnijih ljudi koji bi bili kandidati. Ako bih, srećom, to bio ja, prihvatio bih sa velikim zadovoljstvom - rekao je Baždarević.

Meša Marko Metlaš
 

 

Ta izjava je odjeknula u medijima u regionu, pa je čuveni Meša dodatno podgrejao spekulacije poručivši u istoj emisiji da u nedelju dolazi u Beograd.

- Bina, vidimo se sutra (u nedelju) u Beogradu - poručio je Baždarević Dragiši Biniću u subotu u pomenutoj emisiji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading