DOLAZI NOVI SELEKTOR SRBIJE? U Beogradu će ga dočekati legenda Crvene zvezde

16:05 | 30-06-2024

EP2024 0

Piksiju su očito dani odbrojani, ko će ga naslediti?

epa

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi neuspeh, pošto na Evropskom prvenstvu nije uspela da prođe grupu. Dva boda bila su dovoljna samo za četvrto mesto iza Engleske, Danske i Slovenije. 

Odmah nakon meča sa Danskom krenule su priče da će Dragan Stojković Piksi dobiti otkaz. Još se ne zna ko bi mogao da ga nasledi na klupi "orlova", a jedan od onih koji se nudi je proslavljeni fudbaler i bivši selektor Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević.

Baždarević je nedavno o toj temi govorio u emisiji “Sportlight EURO specijal”.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Itekako! Rekao sam, volio bih da imam takve igrače. Biti selektor takve reprezentacije bila bi sigurno velika čast. Ja sam tri godine bio selektor u mojoj zemlji i bio sam sretan. Stvorio bih ozbiljnu priču i projekat koji bih, ako bi do toga došlo, ali o tom potom… Ima tu još ozbiljnijih ljudi koji bi bili kandidati. Ako bih, srećom, to bio ja, prihvatio bih sa velikim zadovoljstvom - rekao je Baždarević.

Meša Marko Metlaš
 

 

Ta izjava je odjeknula u medijima u regionu, pa je čuveni Meša dodatno podgrejao spekulacije poručivši u istoj emisiji da u nedelju dolazi u Beograd.

- Bina, vidimo se sutra (u nedelju) u Beogradu - poručio je Baždarević Dragiši Biniću u subotu u pomenutoj emisiji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading