SVAKA ČAST, MAJSTORE Mesijev povratak na teren posle dva meseca i odmah magija

08:10 | 15-09-2024

Fudbal 0

Još jedno sjajno veče Argentinca

Lionel Mesi

Nije ga bilo dva meseca na terenu, a kada se pojavio sve je zasijalo za Inter Majami. 

Lionel Mesi nastavio je tamo gde je stao i svoj učinak je podebljao u velikom slavlju svog kluba protiv Filadelfije Junion rezultatom 3:1.

Povređen u finalu Kopa Amerika, jedan od najvećih fudbalera današnjice je samo pospešio ono što smo već znali, a to je da je MLS za njega i u ovim godinama lagan izazov. Posle 62 dana je prvi put zaigrao, dres Intera nosio posle 105, međutim to se po njemu nije ni videlo.

Mikael Ure je doneo prednost gostima, ali je Mesi potom zaplesao u svom stilu i na isteku pola sata igre preokrenuo rezultat. Najpre je pokazao kako se kreće igrač koji se smatra GOAT-om i lagano pogodio za izjednačenje, potom i dodatno obradovao sve ljude na tribinama. Asistencije su upisali Suarez i Alba.

NEZAPAMĆENI SKANDAL U KOMŠILUKU Da li je moguće da je ovo gol? Sudija napravio grešku koja će se prepričavati (VIDEO)

Mala Barsa okupljana na Floridi je u drugom poluvremenu spustila loptu, ali to nije sprečilo Lea da asistira Luisu Suarezu u dubokoj nadoknadi. Urugvajac je sjajnim hicem postavio konačan rezultat. 

Mesi sada u aktuelnoj sezoni prema informacijama Transfermarkta ima 14 golova i 11 asistencija, MLS mu pripisuje još tri nameštena gola shodno svojim labavijim pravilima, ali činjenica je jedna svakako. On je postao prvi igrač u istoriji MLS sa po 15 pogodaka i dodavanja za golove u svojih prvih 19 duela!

Inter Majami je ubedljivi lider Istočne konferencije sa 62 boda. Prošle sezone bili su poslednji kada je Argentinac došao...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading