RONALDOVA LUKSUZNA VILA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA Nekadašnji saigrač mu pokucao na vrata, sve šokirao jedan detalj na zidovima (VIDEO)

08:31 | 15-09-2024

Fudbal 0

Kristijano Ronaldo je ne samo najpopularniji sportista na svetu, nego se može reći i najpopularnija javna ličnost

fudbal

U prilog tome govori njegova ogromna zarada od marketinških kampanja, sponzora, ali i broj pratilaca na društvenim mrežama. Prvi je koji je uspeo da "probije" granicu od milijardu obožavatelja. 

U tome mu je pomogla nedavna kampanja na platformi Jutjub kojom se "proširio" i na druga tržišta, a pod "stare dane" odlučio je i da češće gostuje u emisijama. Tako je pozvao svog bivšeg saigrača i prijatelja Rija Ferdinanda u posetu, napravili su vrlo zanimljiv intervju, a ono što je razlika u odnosu na sve druge razgovore koji su vođeni sa Ronaldom - pustio je TV ekipu da zakorači u njegov dom u Lisabonu.

NEZAPAMĆENI SKANDAL U KOMŠILUKU Da li je moguće da je ovo gol? Sudija napravio grešku koja će se prepričavati (VIDEO)

Tako je Rio Ferdinand na neki način imao i ekskluzivu, prvi je koji je mogao da ušeta u Ronaldovu vilu u prestonici Portugala, jednu od mnogih njegovih nekretnina koje poseduje. Pogledajte kako izgleda njegova kuća u Lisabonu:

Engleski štoper koji je igrao sa Ronaldom u Mančester junajtedu pre svega je bio oduševljen kako vila izgleda spolja, a ono što mu se posebno dopalo je kolekcija automobila jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Nije dozvolio da kamere uđu u spavaću sobu, ali smo videli interesantan detalj svuda u vili.

O čemu se radi? Desetine fotografija Kristijana Ronalda nalaze se na zidovima, gde će neki reći da se radi o samozaljubljenosti, a neki će pak istaći da je prirodno da je poželeo da se podseti najuspešnijih trenutaka karijere.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading