PORUKA IZ ZVEZDE Napravili smo tim sprema za iskorak

12:02 | 19-09-2024

Fudbal 0

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio je iskreno

Fudbal

Mrkela je bio gost u emisiji "Jutro" na TV Prva, gde se dotakao aktuelnih dešavanja u klubu, tačnije premijeri evropskog takmičenja.

"Imamo velika očekivanja, želeli smo Ligu šampiona. Učestvujemo u novom formatu Lige šampiona, u visokom smo društvu klubova. Među 36 najboljih smo u Evropi i ponosni smo na tu činjenicu", rekao je Mrkela.

Novi format Lige šampiona.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Videćemo kako će to izgledati. Svi smo na jednoj tabeli, Videćemo kako će se to pokazati. Biće to interesantnije takmičenje, sa većim brojem utakmica. Igramo osam umesto šest mečeva, sa osam različitih protivnika. Benfika je prva u nizu.

Mrkela veruje u tim i očekuje pobedu.

- Napredovali smo kao klub u poslednjim godinama, podignut je nivo tima koji imamo, u ovom trenutku imamo najjači tim u poslednjih 20-30 godina. Imam veliko poverenje u tim i stručni štab. Imamo sve što je potrebno da jedan veliki tim igra u kontinuitetu velika takmičenja. Napravili smo tim da dođemo do iskoraka, očekujem pobedu večeras.

Zvezda je savladala Benfiku 1984. godine na stadionu "Rajko Mitić" sa 3:2.

- To je bila jedna od mojih prvih evropskih utakmica, ne bih imao problem da se rezultat ponovi, samo da bude manje stresno, tada je Benfika vodila 2:0.

Očekuje pun stadion.

- Marakana će biti puna, poslednje informacije kažu da je ostalo još par hiljada karata, pozivam navijače da dođu i kupe karte i podrže Zvezdu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading