SVE JE JASNO Milojević objasnio dve odluke koje su šokirale navijače

07:05 | 20-09-2024

Fudbal 0

Crvena zvezda je pokazala zube, ali nije uspela da do kraja pomrsi konce ekipi Benfike

Vladan Milojević

Trener Vladan Milojević objasio je dve odluke. Mnoge je zanimalo zašto na terenu nije bilo Drkušića i Nemanje Radonjića.

- Drkušić je imao povredu na treningu, bio je preveliki rizik, kao ni Radonjić, koji je em povređen, em totalno nespreman, pa treba dosta vremena da prođe da bi se potpuno spremio. Razmišljali smo šta da radimo posle povrede Mimovića, koju nikako nismo očekivali. Nemamo bekove i Rodić je povređen, imao je hirušku intervenciju. Elšnik je dobro odradio posao, ne vidim da smo imali problema, sem nekih udaraca. Vrlo lako smo dolazili do nekih 20-30 metara, dobro smo zatvarali - objasnio je Milojević.

Osvrnuo se i na golove koje je Zvezda primila.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Fudbal je igra grešaka. Jako je teško da na ovakvom nivou  primate ovakve golove. Kao i u basketu, ako već primate koš - da ga ne primate tako lako. Malo smo ušli u konfuziju, ali mislim da je u drugom poluvremenu to izgledalo mnogo bolje. Bili smo u sličnoj situaciji i pred meč sa Bodeom. Ono što me brine jeste što u ovakvom rasporedu nećemo imati mnogo prostora za treninge. Moj posao je da pronalazim rešenja i ja se nadam da ćemo ih pronaći.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading